Om oss

Linda Söderberg   verksamhetsansvarig,         KBT-Terapeut Linda Söderberg verksamhetsansvarig, KBT-Terapeut

Verksamhetsansvarig/ Samtalsterapeut
Linda Söderberg är verksamhetsansvarig för Levia Hälsovård och den som koordinerar rehabiliteringsinsatser och har kontakt med företag. 

Linda arbetar även som samtalsterapeut inom KBT och är organisationskonsult. Hon arbetar med enskilda samtal och även grupper.

Linda är utbildad rehabkoordinator. 

Kontakt
E-post: linda@levia.se
Telefon: 0248- 205 75, Direkt: 070-255 44 38

Undersköterska Marie Fredriksson Undersköterska Marie Fredriksson

Mottagningsundersköterska
Marie Fredriksson är undersköterska och den som du oftast först möter när du kommer in på vår trivsamma mottagning. Hon ansvarar för hälsokontroller och provtagningar. Marie kommer närmast från arbete på akutmottagningen. 

Kontakt
E-post: marie.f@levia.se
Telefon: 0248-205 75

Lena Lundmark, Leg sjuksköterska, psykoterapeut Lena Lundmark, Leg sjuksköterska, psykoterapeut

Leg Sjuksköterska/ Psykoterapeut
Lena Lundmark är legitimerad sjuksköterska och psykoterapeut.
 

Lena har ett stort intresse och en mångårig erfarenhet inom området kost och hälsa. Hos henne kan du få hjälp med livsstilsförändringar.

Lena är medicinsk ansvarig sjuksköterska hos Levia.

Kontakt
E-post: lena@levia.se
Telefon: 0248-205 75

 

Dr Anders Green,  Medicinskt ansvarig läkare Dr Anders Green, Medicinskt ansvarig läkare

Leg Läkare
Doktor Anders Green har specialistkompetens inom Allmänmedicin, företagshälsovård och allmänkirurgi. Han har även arbetat som försäkringsläkare.

Inom förtagshälsovården har Anders även nyttjat sin erfarenhet och kompetens inom ergonomi och rehabilitering. Han är den som gör medicinska bedömningar vid arbetsrelaterade besvär.

Anders leder vårt team som genomför Multidiciplinära arbetsförmågebedömningar.

Kontakt
E-post: dr.green@levia.se
Telefon: 0248-205 75
 

Dr Kerstin Marits Dr Kerstin Marits

Leg Läkare
Dr Kerstin Marits har specialistkompetens inom Allmänmedicin och Företagshälsovård. 

Hon har arbetat som distriktsläkare under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Dessutom är hon skolläkare sedan många år.

Hennes intressen är utredning och behandling av medicinska problem, hos såväl barn som vuxna. Hon sysslar även med utredning och behandling av lättare psykiatriska problem.

Kontakt
E-post:dr.marits@levia.se
Telefon:0248-205 75

 

Leg Psykoterapuet Jan Gustafsson Leg Psykoterapuet Jan Gustafsson

Leg Psykoterapeut
Jan Gustafsson är Leg psykoterapeut och har en bred kompetens när det gäller olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling, av långa psykoterapier såväl som traumabearbetning och kortare, mer målinriktade kontakter.

Jan deltar även i vårt team som genomför Multidisciplinära arbetsförmågebedömningar.

Kontakt
Telefon: 0248-205 75

Ledarskapscoach Åke Lindfors Ledarskapscoach Åke Lindfors

Ledarskapscoach
Åke Lindfors är vår ledarskapscoach. Han arbetar med grupper och individuellt. När man tex behöver stöd i sin roll som ledare eller när det finns obalans i arbetsgrupper. Åke har lång erfarenhet av att stötta ledare och grupper i förändringsarbeten. Han är också van att medla där relationerna i arbetsgrupper utmanas. 

Kontakt
Telefon: 0248-205 75

Alkoholrådgivare Anders Berg Alkoholrådgivare Anders Berg

Alkohol- och drogterapeut
Anders Berg är utbildad alkohol- och drogterapeut och arbetar med tolvstegsrelaterade samtal. Han arbetar med personer som har riskbruk, missbruk- eller beroende av något slag.

Kontakt
Telefon: 0248-205 75

Annacari "Kang" Fredriksson Hälosinspiratör & personlig tränare Annacari "Kang" Fredriksson Hälosinspiratör & personlig tränare

Hälsoinspiratör
Annacari ”Kang” Fredriksson är hälsoinspiratör hos oss.
Kang stöttar och inspirerar människor som vill göra förändringar för att må bättre och leva ett hälsosammare liv. Det kan till exempel handla om att komma igång med rörelse, kost, sömn, stress och andning utifrån där du står just nu. Kang är utbildad hälsocoach, personlig tränare, stress-och avspänningspedagog och andningsinstruktör. Kan g föreläser också och man kan boka henne till föreläsningar inom hälsa, stress och återhämtning. Kang träffar personer både individuellt och i grupp. 

Kontakt
Telefon: 0248-205 75

Leg Sjukgymnast/Ergonom
Anette Björklund är Leg sjukgymnast och ergonom. Hon arbetar med bedömningar och behandlingar av främst arbetsrelaterade besvär. Hon deltar också i teamet som utför Multidisciplinära arbetsförmågebedömningar.

Kontakt
Telefon: 0248-205 75

Vad är Levia Hälsovård?

Levia Hälsovård är en Företagshälsovård och en privat läkarmottagning som har funnits i över 15 år i Rättvik. Vi har kunder från hela Dalarna men främst från siljansområdet.

Vi är ett privat företag och har inget avtal med Landstinget. Det betyder att Landstingets frikort inte gäller hos oss, utan det är du själv eller ditt företag som betalar för besöket.

Varmt välkommen till Levia önskar Linda med personal!