Levia Hälsovård AB

Lena Lundmark Verksamhetsansvarig Sjuksköterska och psykoterapeut lena@levia.se Lena Lundmark Verksamhetsansvarig Sjuksköterska och psykoterapeut lena@levia.se


Lena Lundmark startade Levia år 2003 och är verksamhetsansvarig för Levia Hälsovård AB. Hon är också den som koordinerar rehabilitering och hälsoinsatser på arbetsplatser.

Lena är legitimerad sjuksköterska. Hon är dessutom utbildad inom psykoterapi och ledarskap. 
 

Hon har dessutom ett stort intresse och en mångårig erfarenhet inom området kost och hälsa. Hos henne kan du få hjälp med livsstilsförändringar.

Kontakt
E-post: lena@levia.se
Telefon: 0248- 205 75 eller 070-764 11 22

 

Linda Söderberg, Biträdande verksamhetsansvarig, KBT-Terapeut, Organisationskonsult, linda@levia.se Linda Söderberg, Biträdande verksamhetsansvarig, KBT-Terapeut, Organisationskonsult, linda@levia.se


Linda Söderberg är beteendevetare och KBT-terapeut. Hon är också utbildad civilekonom med lång erfarenhet inom företags- och organisationsutveckling. 

Linda är biträdande verksamhetsansvarig för Levia. 

Kontakt
E-post: linda@levia.se
Telefon: 0248- 205 75 eller 070-255 44 38

Dr Anders Green,  Medicinskt ansvarig läkare, dr.green@levia.se Dr Anders Green, Medicinskt ansvarig läkare, dr.green@levia.se


Doktor Anders Green har specialistkompetens inom Allmänmedicin, Företagshälsovård och Allmänkirurgi. Han har även arbetat som försäkringsläkare.

Inom förtegshälsovården har Anders även nyttjat  sin erfarenhet och kompetens inom  ergonomi och rehabilitering. Han är den som gör medicinska bedömningar vid arbetsrelaterade besvär.

Anders leder vårt team som genomför Multidiciplinära arbetsförmågebedömningar.

 

Dr Kerstin Marits, dr.marits@levia.se Dr Kerstin Marits, dr.marits@levia.seDr Kerstin Marits har specialistkompetens inom Allmänmedicin och Företagshälsovård. 

Hon har arbetat som distriktsläkare under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Dessutom är hon skolläkare sedan många år.

Hennes intressen är utredning och behandling av medicinska problem, hos såväl barn som vuxna. Hon sysslar även med utredning och behandling av lättare psykiatriska problem.

 

Leg sjuksköterska Marie Engberg marie.e@levia.se Leg sjuksköterska Marie Engberg marie.e@levia.se


Marie Engberg är vaccinationsansvarig och även den som ansvarar för alkohol- och drogprover. Hon har en gedigen erfarenhet av att arbeta inom vården och kommer närmast från medicinmottagningen. 

 

Undersköterska Marie Fredriksson marie.f@levia.se Undersköterska Marie Fredriksson marie.f@levia.se


Marie Fredriksson är bokningsansvarig och den som du först möter när du kommer in på vår trivsamma mottagning. Hon ansvarar för hälsokontroller och provtagningar. Marie kommer närmast från arbete på akutmottagningen. 
 

Leg Psykoterapuet Jan Gustafsson Leg Psykoterapuet Jan Gustafsson


Jan Gustafsson är Leg Psykoterapeut och har en bred kompetens när det gäller olika typer av samtal och metoder för psykoterapeutisk behandling, av långa psykoterapier såväl som traumabearbetning och kortare, mer målinriktade kontakter.

Jan deltar i vårt team som genomför Multidisciplinära arbetsförmågebedömningar.

Ledarskapscoach Åke Lindfors Ledarskapscoach Åke Lindfors


Åke Lindfors arbetar med grupp- och personalutveckling. Han arbetar med teambildning och konflikthantering. Åke är van att medla där relationerna i arbetsgrupper utmanas. Han håller också ledarskapsutbildningar, UGL.

Alkoholrådgivare Anders Berg Alkoholrådgivare Anders Berg


Anders Berg är utbildad alkohol- och drogterapeut och arbetar med tolvstegsrelaterade samtal. Han arbetar med personer som har riskbruk, missbruk- eller beroende av något slag.

Leg Sjukgymnast och Ergonom Anette Björklund Leg Sjukgymnast och Ergonom Anette Björklund


Anette Björklund är legitimerad sjukgymnast och ergonom. Hon arbetar med bedömningar och behandlingar av främst arbetsrelaterade besvär. Hon deltar också i teamet som utför Multidisciplinära arbetsförmågebedömningar.

Urban Bergfelt, urban@levia.se Urban Bergfelt, urban@levia.seUrban Bergfelt är ekonomiansvarig på Levia Hälsovård. 

 

Vad är Levia Hälsovård?

Levia Hälsovård är  Företagshälsovård och privat läkarmottagning. Vi har inget avtal med Landstinget.

Det betyder att Landstingets frikort inte gäller hos oss, utan det är du själv eller ditt företag som betalar för besöket.