Levia har bytt ägare till Siljagruppen

Levia har sålts till Siljagruppen Arbetshälsan AB. Siljagruppen har sin mottagning i Mora och är stora inom företagshälsovård i hela norra Dalarna och expanderar nu söderut genom förvärvet av Levia och får genom det en till mottagning och kan serva kunder i Rättvik med omnejd. 

För dig som kund hos Levia blir det inga större förändringar. Levia kommer drivas vidare i samma anda, med samma personal i samma lokaler och samma kontaktvägar som tidigare. Levia får genom sammanförandet med Siljagruppen en bredare kompetens att tillgå, framförallt inom hälsovård till företag. 

Levia fortsätter precis som vanligt med hälsovård även till privatpersoner och du träffar samma personal som tidigare. 
 
Jag tillsammans med personalen ser mycket positivt på att Levia har köpts upp av Siljagruppen. Nu finns det bredare kompetens som Levia kan använda sig av och vi kan fortsätta att ge och utveckla våra tjänster inom företagshälsovård till befintliga och nya kunder. Siljagruppen har funnits i över 25 år och har lång erfarenhet av företagshälsovård och det känns både roligt och spännande att vara med på resan när Levia växer vidare tillsammans med Siljagruppen.
 
För frågor eller funderingar hör gärna av er till mig eller till Tore Gustavsson som är VD för Siljagruppen och Levia.
 
Tore når ni på 070-651 77 45 eller tore@siljagruppen.se

Med vänlig hälsning
 
Linda Söderberg med personal

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter