Vi söker företagssköterska

Levia Hälsovård AB är en företagshälsovård och en privatläkarmottagning i Rättvik i Dalarna. Vi levererar tjänster inom hälsovård till företag och privatpersoner. Levia är i ett utvecklingsskede och vi behöver en sjuksköterska till vårt team. Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning och som har ett stort intresse för hälsofrämjande arbete och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du främst med hälsofrämjande arbete, hälsoundersökningar och sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Som person ser vi att du är empatisk, engagerad och kompetent. Du har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du tycker om att ha kontakt med kunder och kan tänka dig att ibland vara ute på företag och arbeta med hälsoundersökningar. Gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. 

Frågor besvaras av Linda Söderberg, verksamhetsansvarig, telefon 070-255 44 38
Ansökan skickas till: linda@levia.se senast den 5 februari 2020.
Omfattning: Efter överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter